Kalender

Här visas de konferenser, seminarier och webbinarier som vi arrangerar, ensam eller tillsammans med andra aktörer, samt evenemang där våra medarbetare deltar.

För presentationer och material från tidigare genomförda evenemang, kontakta ansvarig arrangör.

Hitta evenemang och aktiviteter

Kryssa för kategorier och använd sökrutan för att hitta det du letar efter.

Skolform eller verksamhet

Ämne

Fokusområde

Laddar innehåll...
9 träffar
 • 14 sep 2018 Skolverkets webbinarier

  Här har du all information om hur du deltar i våra webbinarier.

 • 03 maj 2021 Anmäl dig till nätverk med fokus på systematiskt kvalitetsarbete och nyanlända elever och elever med annat modersmål än svenska

  Nätverket riktar sig till skolchefer, skolledare och utvecklingsledare och har ett särskilt fokus på nyanlända elever och elever med annat modersmål än svenska. Du kan anmäla dig fram till och med 31 december 2021.

 • 17 maj 2021 Informationsträff för arbetet med regionala planeringsunderlag

  Välkommen till en digital träff för huvudmän med ansvar för gymnasieskola och komvux. Vi berättar om uppdraget med att ta fram underlag för regional planering av utbildning på gymnasial nivå.

 • 18 maj 2021 Övergripande information och dialog om antagning och urval inom komvux för huvudmän och rektorer

  Den 1 juli 2021 ändras skollagen till att de med störst behov av utbildning ska prioriteras inom komvux på gymnasial nivå och komvux som särskild utbildning på gymnasial nivå. Det införs även nya urvalsregler som ska tillämpas när antalet behöriga sökande är fler än antalet platser.

 • 20 maj 2021 Stöd för studie- och yrkesvägledare, rektorer och administratörer som praktiskt arbetar med antagning och urval inom komvux

  Den 1 juli 2021 ändras skollagen till att de med störst behov av utbildning ska prioriteras inom komvux på gymnasial nivå och komvux som särskild utbildning på gymnasial nivå. Det införs även nya urvalsregler som ska tillämpas när antalet behöriga sökande är fler än antalet platser.

 • 27 maj 2021 Konferens för huvudmän om lärdomar från pandemiåret

  Under det senaste årets pandemi har skolan varit tvungen att hantera en situation som på många sätt saknar motstycke. Vad har vi lärt oss och hur kan dessa erfarenheter användas för skolornas planering i höst?

 • 16 jun 2021 Digital samverkan i yrkesutbildningen

  Hur kan vi stärka kvaliteten i yrkesutbildning genom digital samverkan i vardagen mellan lärare, elev och handledare? Välkommen på inspirationsförläsning!

 • 16 sep 2021 Anmäl dig till Skolverkets nätverk om gymnasieskolans introduktionsprogram

  Nätverket riktar sig till rektorer och huvudmän som vill utveckla gymnasieskolans introduktionsprogram. Anmäl dig senast 31 augusti 2021.

 • 18 nov 2021 Språklärargalan 2021

  Välkommen till årets Språklärargala med temat målspråk och reception. Lyssna på spännande föreläsningar och delta i ämnesdidaktiska rundabordssamtal med nya och bekanta språklärarkollegor. Var med på prisutdelningen till språkutvecklande projekt och få med dig massor av inspiration.